bus auto fiets
Menu

Uitleg inschrijven

Online inschrijven
Heb jij interesse in één van de woningen van Rijks Buiten? De eerste woningen zijn inmiddels toegewezen. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Op deze pagina leggen we je uit hoe je je kunt inschrijven voor de woningen. 

Bepaal vooraf je voorkeuren 
Bekijk via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Noteer deze bouwnummer(s) en bepaal je volgorde van voorkeur. Op het inschrijfformulier kun je maximaal 10 bouwnummers selecteren. We adviseren je alleen in te schrijven voor de bouwnummers waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen. 

Wat moet ik invullen?
Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. 

Vervolgens kun je jouw NAW-gegevens invullen en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt. Deze gegevens zijn nodig om de koop- en  aannemingsovereenkomst op te maken voor het geval je uiteindelijk een woning koopt. Het is niet toegestaan om per koppel dubbel in te schrijven. 

Om een woning te kunnen kopen moet je natuurlijk wel in staat zijn om de woning te kopen. Bij het inschrijfformulier vragen we je daarom ook om financiële gegevens in te vullen. Voor het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen zodat jouw inschrijving compleet is.

Waar vind ik het inschrijfformulier?
Je vindt het inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving. 

Als je een nieuwe gebruiker bent kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop die getoond wordt bij bij het bouwnummer of kies hierboven voor "inloggen"
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker"
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spam folder
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier


Toewijzing van de woningen
Op 20 april zijn de eerste woningen toegewezen. Indien je je nu inschrijft, word je reservekandidaat. De makelaar neemt alleen contact met je op indien je een woning toegewezen krijgt.  

Bij het inschrijfformulier vind je tevens de verkoopvoorwaarden met hierin een nadere uitleg over de toewijzing en het stappenplan tot aankoop. 

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je hier in via je account